Dec 01, 2023 - Mar 13, 2024

Hotel "GRAND"Grand hotel & Spa na Kopaoniku je jedan od najboljih hotela u Srbiji, koji nudi vrhunski kvalitet usluge i smeštaja na predivnoj planinskoj lokaciji.

Lokacija

Hotel Grand se nalazi u centru Kopaonika, na 1770 metara nadmorske visine, u blizini glavnog ski-lifta i Nacionalnog parka Kopaonik. Sa hotela se pruža predivan pogled na planinske vrhove i zelene livade.

Sadržaji hotela

Hotel Grand nudi raznovrsne sadržaje za uživanje i relaksaciju, kao što su spa i wellness centar, bazen, sauna, teretana, restorani, barovi, dečiji klub, ski concierge, ski doo i još mnogo toga. Hotel ima moderan i elegantan enterijer, sa udobnim i prostranim sobama.

Usluga u hotelu

U hotelu Grand možete očekivati vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje koje će se potruditi da vam pruži sve što vam je potrebno za savršen boravak. Hotel nudi bogat i ukusan doručak, kao i različite opcije za ručak i večeru u svojim restoranima. Takođe, hotel ima Grand konsijerža koji će vam pomoći da organizujete svoje posebne trenutke i istražite lepote Kopaonika.

Smeštaj

Hotel Grand ima 221 sobu različitih kategorija, od standardnih do apartmana. Sve sobe su opremljene sa TV-om, mini-barom, sefom, telefonom, besplatnim Wi-Fi-jem i sopstvenim kupatilom sa fenom za kosu i bademantilom. Sobe su svetle i tople, sa udobnim krevetima i nameštajem.

Wellness i spa

Hotel Grand ima jedan od najboljih wellness i spa centara na Kopaoniku, koji nudi razne tretmane za telo i duh, inspirisane magičnom prirodom planine. Možete uživati u masažama, pilingima, maskama, kupkama i drugim uslugama koje će vas opustiti i revitalizovati. Takođe, možete koristiti bazen, saunu, parno kupatilo, đakuzi i teretanu.Hotel "GRAND"

Cena se radi upit.


 


ORGANIZATOR PUTOVANJA “RECREATIVA” VALJEVO, LICENCA OTP 137/2021, kategorija A

Ul. Vlade Danilovića 1; tel. 014/242-888, 228-111, 065/2242-888 www.recreativa.rs

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Recreative Valjevo

Način plaćanja:

40% prilikom rezervacije a ostatak 10 pre početka aranžamana

odloženo plaćanje čekovima ili administrativnom zabrnom uz uvećanje 5% na rate koje dospevaju